Örgü Modelleri 2017 EN GÜZEL 65 TANE TIĞ OYALARI

2017 EN GÜZEL 65 TANE TIĞ OYALARI

27731
2017-tig-oyasi-yeni-ornekler
2017-tig-oyasi-yeni-ornekler

2017 Tığ Oyaları-2017 Yeni Sezon Tığla örülen Kenar Örgüleri,Tığ oya Örnekleri,Tığ Oyası Havlu Kenarları ve sizler için Bir tanesi Türkçe Açıklamalı Papatya oyası ve Yeni Tığ oyası modeli.

Tam 65 tane Tığ oyası Modelleri olan bu sayfada ben dahi kendime kızdım :)

Bazen hanımlar bana mesaj yazıp sitem ediyorlar :) Diyorlar ki “Dilek hanım bu kadar güzel örgüler paylaşmayın,hangisini öreceğimizi şaşırıyoruz” diyorlar :) Bir bakın ne kadar güzel Tığ Oyaları bunları ören ellere Allah sağlık versin

Saatlerce dolaşıp Netten topladığım Tığ oyası Örnekleri Yazma ,Yemeni ve Namazlık kenarları için Tığ Oyaları,Fularlar ve Takı olarak kullanılan Tığ oyası kolyeler,Battaniye kenarları için Örgü Kenar örneklerine altta bakabilirsiniz.

balikli-tig-oyasi

Sürekli Tığ örgüleri ve Şiş İşi Örgü Modelleri paylaştığım için Bu gece sizler için 2017 Tığ Oyası Örnekler için en güzel Tığ oyalarını,en güzel Tığ işi kenar oyalarını paylaşacağım.

Şöyle Pinterest’te gireyim bakayım Harika Tığ Oyaları yazarak aradım ve bulduğum modeller arasından seçerek bu güzel göz nuru emek işi Tığ oyalarını sizlerde görün istedim.

Yeni Tığ İşleri,Çeyizlik Tığ Oyaları arayan Genç kız ve Anneleri için her türlü El işlerinde kullanılan Tığ oyası modellerinden seçerek Yeni Oyalar sunmaya çalıştım.
Yenileri de eklendi 95 Oya Var

Benim çok ilgi çekeceğini düşündüğüm Tığ oyası örnekleri az beğenilmiş az beğendiklerim de çok beğenilmiş.Yani Tığ oyası zevki insana göre farklı olabiliyormuş.

Değişik Tığ Oyası Örnekleri için sizlere Tığ Oyası Resimleri arasından bir kaç Oya örneği tavsiye edeyim. Balıklı,Laleli ve Boncuklu Tığ Oyalarına bakabilirsiniz.

İğne oyaları için yakında size 2017 İğne Oyası Modellerini sunacağım ama burada da bir kaç Yeni İğne Oyaları görebilirsiniz.Türkçe Videolu Tığ Oyası Tarifleri bulunmakta.

Boncuklu Tığ Oyaları için burada 3 tane Türkçe anlatımlı Tığ Boncuklu Tığ oyası yapılışı görebilirsiniz.

Özellikle bayanların boyunlarına taktıkları Tığ Oyalı Fular modellerine çok yakıştırıyorum.

Burada da 4 Değişik Tığ Oyaları adında Yine Türkçe açıklamalı Yazma Oyası Modelleri görebilirsiniz.Yazma Oyası Örnekleri için sayfada harika Yazama Örnekleri var.

Türkçe açıklamalı Papatya Tığ işi oyası yapılışı

Yabancı anlatımlı Tığ İşi Kenar Örneği

12 YORUMLAR

  1. Dios bendiga tus manos!!. Todos, absolutamente todos son hermosos!! Nunca he aprendido a tejer, pero admiro el trabajo tan delicado de este arte!!. Gracias por ofrecer cosas tan bellas!!.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz