Örgü Modelleri Bebek Örgüleri 2016 EN GÜZEL 63 TANE ÖRGÜ BEBEK GİYSİ MODELLERİ

2016 EN GÜZEL 63 TANE ÖRGÜ BEBEK GİYSİ MODELLERİ

2970
tig-isi-kenarlari-orgulu-bebek-yelegi-orgu

2016 Netten Bebek ve Çocuk Örgü Modelleri-Yeni Sezon Örgü Bebek Giysileri.Sizler için tam 63 tane En Güzel Örgü Bebek Hırkaları,Yelekleri,Süveter ve Patikleri.

Ayrıca Kapüşonlu Örgü Bebek yelekleri,Elbiseleri ve Örgü Bebek Zıbın Takımı.Annaneler,Bebek hazırlığında olan Anne adayları ve Bebek Anneleri,Halalar,yengeler ve teyzeler hep birlikte bu KışBebekleri hem sıcak hem şık tutalım.

Bebek Örgüleri Resimleri arasında göreceğiniz çok değişik Örgü Bebekler için kıyafet modelleri görebilirsiniz.

2016 Yeni Sezon Bebek Örgü Modelleri ve giysileri arasından seçtiklerinizin üzerine tıklayarak bana yapılışı olup olmadığını sorabilirsiniz. Bazılarının Resimli anlatımlı yapılışları sitede mevcut.

belden-bagcikli-orgu-beyaz-bebek-yelegi

Sitedeki Bebek Örgüleri yazan menüye baktığınızda en güzel Videolu anlatımlı ve Resimli anlatımlı Örgü Bebek örnekleri görebilirsiniz.

Bebek Yelek Modelleri sayfamızda daha önceden paylaştığım günlük ve güzel Örgü Çocuk yelekleri ve Bebek Yelek modelleri görebilirsiniz.

Eğer bir Kız çocuğu annesi veya yakını iseniz buradaki Videolu anlatımlı Örgü Sarı Bebek Yeleği modeline mutlaka bakınız.

Resim galerisindeki Erkek Bebek Yelekleri ve Kız Bebek Yelekleri arasında beğendiğiniz modellerin hangilerini olduğunu bizimle sayfa altındaki yorumlar bölümünden paylaşabilirsiniz.

Resimlere tıkladığınızda daha büyük olarak görebilirsiniz.

17 YORUMLAR

  1. dantel örgü bebek yeleği modelinde hangi ipi kullandınız. motif mi yapılıyor kac numara tığ ile yapılıyor

  2. Admin hanım nazarca örgü modelleri çok güzeller. Sizden Yeni örgü modelleri ve Tğ işi Yelek örnekleri paylaşmanızı rica ediyorum.Facebook örgü modelleri sayfanızıda takip ediyor sizin sayenizde En güzel Örgü modellerini öğreniyorum çok teşekkürler

  3. Örgü Modelleri gerçekten çok güzeller.Örgü Örnekleri ve Bebek Örgü Modellerini daha sık paylaşırsanız çok seviniriz admin

  4. İlgiyle takip ediyorum blogunuzu ve güzel modeller paylaşıyorsunuz ara sıra sayfamda paylaşmak için burdan fotoğraf bakıyorum hatta bende :)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz