Örgü Modelleri 2019 YILININ ÇEYİZE İLK YAPILACAK KIŞ NOHUTU PATİK MODELİ

2019 YILININ ÇEYİZE İLK YAPILACAK KIŞ NOHUTU PATİK MODELİ

1900
2019-ceyizlik-kis-nohutu-ornekli-patik
2019-ceyizlik-kis-nohutu-ornekli-patik

Yangında İlk Kurtarılacak Patik Modeli gibi oldu :)  2019 Yılında Çeyize Yeni Model Patikleri arasından Kış Nohutu Mavi Kadın Modeli Patik koymak için Alın Şişleri ipi Geçin Tel ya da Pc Başına Açına Nazarca.com Patik Modellerini seç ,beğen ör.

Örgü Bilmiyor musunuz? İlmek atmayı biliyorsanız o da yeterli.Bir kere Ben En güzel,İyi ve Kaliteli Tarifler yayınlamak için çok Titiz çalışırım.Öyle Örgü sitesi adı altında Çöp Sitesine dönüştürmem.

Kamera çekimi iyi olsun,Model Çekimi,Anlatımı,Tarifi,Örneği ve Modeli Zarif,Gösterişli ve anlaşılır olmasını isterim.Bu sebeple Bayanlar Nazarca.com sitesini takip ediyor ve seviyorlar.

kış-nohut-modelli-mavi-ucu-sivri-bayan-patik
kış-nohut-modelli-mavi-ucu-sivri-bayan-patik

“Nasıl bulmak istiyorsan öyle bırak” misali Elimden geldiği ve bildiğim kadar En iyilerini sunmaya Çalıştığım Örgü,Oya,Dantel Yazma aklınızı ne Gelirse baktığınız da memnun kalmanız aradığınızı bulmanız benim için çok önemli.

Yazdıklarımı Takipçilerim ve Nazarca Sitesinin Sadık Ziyaretçileri iyi bilirler.Bugün de Yine sizlerin bayılacağını düşündüğüm Modeli de örneği de bambaşka güze olan Şişle Kış Nohudu Örgü Patik Modelini sizlere sunuyorum.

UCU SİVRİ ACEMİ PATİĞİ İLK PATİK MODELİM TARİFİ

Bu modelin Örneksiz olanı Haraşo Çiçekli İki Ucu Sivri Patik modeli bu.Ama Bu Nohut Örgülü Beyaz Çizgili örnek ve Tığ işi örgü Boncuklu Çiçekler ile de şahane görünüyor.

UCU SİVRİ ACEMİ PATİĞİ İLK PATİK MODELİM TARİFİ

Birde Ucu Sivri Patik Modelinin bu modeline bakın.Yine Haraşo Patiği Yeşil renk ile Tek renk yaparak Fiyonklu ile son noktayı koymuşlar.

Ben zaten Bunları paylaşırken de Makaleyi hazırlarken Değişik renkler ve örnekler ile çok Şahane olurlar demiştim.Dediğim kadar da Güze bir Patik.

Örgü Kış Nohutlu Kadın Patiğini alın İpleri 1 tane Kendinize,1 tane Anne ya da Kızınıza bir de Sevdikleriniz ve Kızlar varsa Çeyizlerine yapın.Satış yapanlar Patik siparişi bu modelle çok alırlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz