Örgü Modelleri Bebek Örgüleri YAZ KIŞ GİYDİRİLİR ÖRGÜ KIZ ELBİSE:TIĞLA

YAZ KIŞ GİYDİRİLİR ÖRGÜ KIZ ELBİSE:TIĞLA

20228
saloped-kiz-bebek-ile-elbiseler-tig
saloped-kiz-bebek-ile-elbiseler-tig

Değişik kız bebek örgü modellerinden tığ işi yaz kış giydirilebilir Askılı salopet jile tarzı bebek elbise modeli Yapılışı Görselli ve Videolu.

Modellerde gördüğünüz gibi içerisine beyaz bir badi ile giyildiğinde bebek elbise kışlık, mevsimlik olarak da kullanılabilir. Örgü Kız Etek modeli de nasıl olur ve yapılır buradan bakabilirsiniz.

etegi-robasi-cicek-modelli-tig-model-kiz-elbisesi
etegi-robasi-cicek-modelli-tig-model-kiz-elbisesi

Burada kullandığınız çok kalın olmayan bebe ipleriyle yapıldığında hem yaz hem kış giydirebileceğiniz bir bebek elbise örmüş olursunuz.

Ön tarafına yeşil yapraklı puf çiçekli çiçek süs yapılmış. Yeşil Yaprakların aynısı ile beline de zincir ile bağcık yapılarak da kullanılabilir.

Etek ucunda da yeni desenli 2-3 sıra rengarenk çiçekler ile süsleme yapılmış. 1-2 yaş kız bebek elbise modeli olarak tasarlanmış olan model bel lastiğinden yapılarak başlanıyor.

mor-puf-cicekl-tig-elbise-kiz-orgusu
mor-puf-cicekl-tig-elbise-kiz-orgusu

Yapacak olanlar çocuklarının ya da küçük bebeklerin bel genişliğine aynı oranda olacak şekilde Tığ ile zincir çekip lastik üstüne başlayabilirler.

Aynı modeli Her yaş kız çocuk için örebilirsiniz. Üst robası yapmadan sadece alt kısmı Etek olarak yapacak olanlar da bir şekilde başlayıp yapabilirler.

Etek modeli bölümü bitiminde iki sıra çiçekli bölüm 3 renk olarak yapılmış. Etek yüksekliği yapacak olunan çocuğun boyuna Ya da sizin tercihinize göre kısa ya da daha uzun olabilir.

gorsel-videolu-orgu-anlti-kiz-elbiseleri
gorsel-videolu-orgu-anlti-kiz-elbiseleri

Son olarak da modeli Roba bölümü yapılıp ön tarafı Çiçeklerle süsleniyor.Arka görüntüsü çapraz ve düğmeli iki askı ile kullanışlı bir model elde edilmiş.

Bu çalışmaya hazırlamakta toplamda 1,5 yumak 100 gram 330 metre olan bebe ipliklerinden Kullanılıp 3 adet düğme dikilmiş. 3 numara tığ ile aplik örgü çiçekler hazırlanmış.

Kaynak:Ece’nin Örgüleri

Tığ Örgüsü Bebek Elbise Sesli Video

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz