
Az miktar da Elyaf İki Renk Patik ipi Ören bayan ve Kartopu ipler ve 5 numara Tığ ile Pratik ve Kullanışlı Örgülere süs Fiyonk yapılışı.
Örgü Babet ve Patikler de Tığ ve Şiş örgü Bere ve Şapkalar da kullanabilirsiniz.Bayan Örgü Çantalar,Bebek Örgüleri gibi çeşitli Örgülere Kolay Fiyonk Modelleri olur.

Elyaf yerine biraz Pamuk parçası da işinizi görür.Fiyonk Boyutunu küçültmek için artırma sıraların da azaltmalar ile daha ufak Şirin Tığ Örgü Fiyonklar yapılır. Bu Küçük Fiyonkları Bebek Battaniyelerinin üzerine dikebilirsiniz.
Renk Kuşağı Yandan Çocuk Yeleği Örme aşamaları hep sevilen istenilen Bebek Yeleği modellerinden.Bakmak için buradan Tarifini görebilirsiniz.

Amigurumi Tekniği Sık iğne den oluşan Fiyonk istenirse bir kaç renk ile de yapılır. Tığı daha ince ipi de çok kalın iplerden kullanmadığınız da Fiyonklar biraz daha küçülür.
Yeni Gelinlere Anlatımlı Tığ Yelek Yapılışı da Tığ işi Yelek Örnekleri ve Yapılışları için.

Sık iğne artırmalarını ve başlama zincir sayısını küçülterek ya da büyüterek farklı boyutlar da Fiyonklar elde edebilirsiniz.