Örgü Modelleri LİF ÖRGÜLERİNDE YUMUŞAK FIRFIRLI PONPONLU MODEL

LİF ÖRGÜLERİNDE YUMUŞAK FIRFIRLI PONPONLU MODEL

593
renkli-ponponlu-puf-cicekli-firfirli-lif
renkli-ponponlu-puf-cicekli-firfirli-lif

Yuvarlak Çevresi Fırfırlı Örgülü Ponpon toplu Yumuşak Lif Modeli Tarifi- 3 Renk ile ortalarına Ponponlar dikilen Yumuşak Bebek Lifi olarak ta kullanılır.

Eski Klasik Lif Örnekleri için geçenlerde farklı bir modeli daha sizler için sayfada Lifler bölümün de yayınladım. Ortasından başlanan modellerden biri.

Puf Çiçekli Fırfırlı Yuvarlak Lif modeli ilk önce Yuvarlak bir şekilde zemini yapılıyor.Toplam 8 fıstık şeklinde yapılıyor.

firfirli-yumusak-lif-modeli
firfirli-yumusak-lif-modeli

7 Zincirle başlanan Lif yuva yapımından sonra Yıldız Tekniği ile devam edip 8 sıra yapılıyor.Daha büyük olması için 10 sıra yapabilirsiniz.

Ortası kafes yapılan Puf çiçeklerin son olarak çevresi örülürken hem eklenmesi hem de kafeslerin içinin fıstık doldurulması ile en son Lif üzerine dikiliyorlar.

Bebek Yıkamak için Lif modeli isterseniz bu modeli ufak tutacak kadar ördükten sonra ortasına sadece 1 Puf çiçek dikip yapabilirsiniz.

2 YORUMLAR

  1. Sevgili Serap hanımcım sitemi takip ettiğiniz ve değerli yorumunuz için çok Teşekkürler.Bu yıl Örgü sezonu erken başlayacak gibi görünüyor.2019 Lif Modellerine şimdiden yayınlamaya başladık diyebilirim.Menüye baktığınız da Lif Modelleri yazan Kategoride Örgü Lif Modelleri tarifleri görebilirsiniz.

  2. Nazarca lif modelleri şahane. 2019 lif modellerini sabırsızlıkla bekliyoruz çok teşekkürler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz