Hobi ESKİ MÜZİK KASETLERİN FİLİMLERİNDEN CÜZDAN ÖRÜLÜŞÜ

ESKİ MÜZİK KASETLERİN FİLİMLERİNDEN CÜZDAN ÖRÜLÜŞÜ

277
eski-muzik-kaset-filimlerinden-tig-isi-cuzdan-orme

Hani bir deyim vardır kadınlardan korkulur diye valla ne diyeyim tığ ile neler ördüklerini gördüğümde hamarat ve yaratıcı hemcinslerimden ben dahi çekiniyorum. Tığla neler örülür sorusu için en son söylenecek şey Eskilerde kullanılan müzik kasetlerinin filimlerinden tığ kullanarak cüzdan örmek kimin aklına geldiyse pes valla.

Benim yaşımdakiler iyi bilirler bu kasetleri. Bu arada benim yaşım 40 5 marta 41 olacağım kısmetse. Bir çoğumuzun evinde eskilerden kalma hala kasetler mutlaka vardır. Çekmecelerin birindeydi ama nerdeydi acaba diye düşünenler dahi olmuştur hani.

Atmayada kıyamadığınız ama yıllardır bir işe yarar yazık atmayım dediğiniz kasetlerin filmlerinden ister cüzdan yapın isterseniz sehpanın üstüne herkesin merak edip bakacağı bir dantel örtü.

Bu kasetleri kullanmanın en zor yanı tam müziğin ritmine kendimizi kaptırıp Rahmetli Müslüm Baba ,Ferdi baba Ve sevgili Orhan gencebayın şarkılarını eşlik ederek söylerken birden kaset sarar  en fenasından küfürü savuttururdu bize:)Kaseti parmakla tekrar yerine dolamakta cabası eğer birde koptuysa gitti şarkının yarısı:) Şair oldum bende kafiyeye bak:)

Buyrun ilginizi çektiyse elinizin altında kasetler varsa ve çılgın değişikliği ve orjinal fikirleri seven bir hanımsanız kolay gelsin.

eski-muzik-kaset-filimlerinden-tig-isi-cuzdan-orme-1
eski-muzik-kaset-filimlerinden-tig-isi-cuzdan-orme-1
eski-muzik-kaset-filimlerinden-tig-isi-cuzdan-orme
eski-muzik-kaset-filimlerinden-tig-isi-cuzdan-orme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz