Örgü Modelleri Bebek Örgüleri 2021 YILI FAVORİSİ NOSTALJİK TIĞ İŞİ ÖRGÜ TÜRÜ

2021 YILI FAVORİSİ NOSTALJİK TIĞ İŞİ ÖRGÜ TÜRÜ

697
Nazarca-2021-yili-nostaljik-tig-isleri
Nazarca-2021-yili-nostaljik-tig-isleri

2021 Yılın Favori Eski Nostaljik Tığ örgü modeli .Yatak Örtüleri,Çanta,Battaniye Modellerin de bu yıl Nostaljik Tığ işi örgü türü İç içe geçmeli Model ile Donanacak.

Her ne kadar “Eskilere rağbet olsa bit pazarına Nur yağardı” deseler de Eskilerinde yerini bir hiçbir şey tutmadığını da biliriz. Bu yıl 2021 yılında Eski tığ örgü Türleri modelleri desenleri çok favori olacak gibi görünüyor.

2021-yili-favori-tig-isi-eski-orgu-ornekleri
2021-yili-favori-tig-isi-eski-orgu-ornekleri

Paylaştığımız Hem Yeni tığ işi örgü modelleri, Hem eski örgü modellerinde izlenme beğenme sayıları daha çok eski örgü işi modellerinden yana oluyor.

Bu görmüş olduğunuz İç içe geçmeli Tığ işi zikzaklı örgü modeli de örgü den anlayan hanımların bildiği gibi çok eski örgülerden.

kabarik-2-renk-ic-ice-geceli-nostalji-orgu
kabarik-2-renk-ic-ice-geceli-nostalji-orgu

Eminim aranızda bu model “Annemin çeyizinde vardı” “Bu model Benim çeyizimde de vardı” Hatta “Hala evimde kullanıyorum” diyen birçok arkadaş olacaktır. Çünkü ben de onlardan bir tanesiyim.

dilimli-ice-gecmeli-nostalji-favori-orgu
dilimli-ice-gecmeli-nostalji-favori-orgu

Sizler için de her gün Yeni güzel örgü modelleri paylaştığım gibi arada Eski örgüleri de tekrar size hatırlatmak istiyorum.

Bu modelde iki renk kullanılarak çalışılmış, Ancak bu modeli çok daha fazla renk ile de yapıp , gibi aralarında bir iki sıra kafes bırakarak yapılan modelleri de var.

tig-orgusu-favori-zikzali-kabarik-desenler
tig-orgusu-favori-zikzali-kabarik-desenler

Nostaljik Tığ Örgü Türünün bir benzeri de 3D Kelebekli örgü modeli oluyor. Onda iç içe Geçme yok, kabarıklık olarak aynı oranda bir örgü. Birçok örgünün sitemizde olduğu gibi.

Nazarca-zikzag-icice-gecmeli-2021-nostalji-ornek
Nazarca-zikzag-icice-gecmeli-2021-nostalji-ornek

Nostalji Eski Tığ İşi Örgü Modelleri

  • Kullanılan krem ve mor renk ipler Alize Diva ince örgü iplerinden yazlık örgüler de çok kullanılan Güzel bir ip. Mevsimlik model hazırlayacaksınız bu ipi tercih edin.
  • Bu model Zikzaklı iç içe geçmeli örgü modeli çok kalın bir örgü çok kalın iplerle yaptığınızda çok daha büyük Desenler elde edersiniz. Bu da hem daha çabuk örmenizi, hem de istediğiniz boyuta daha çok ulaşmanızı sağlar
  • Yatak örtüsü boyutunda Büyük örgüler örmeyi düşünüyorsanız O zaman bulabildiğiniz en kalın ipler ile bu modeli hazırlayınız. Bebek battaniyelerin Bebe ipi gibi iple çalışabilirsiniz.
  • Eğer şal Etol gibi bir model hazırlamayı düşünüyorsanız o zaman ipinizi mümkün olduğu kadar ince olmasınlar kendimce öneriyorum .
  • Bu modelin kadın yelek modeli bu model örgü kadın yelek modellerine de çok yakışıyor bilginiz olsun Aynı zamanda bu model ile bayan şapkaları yapılmakta.

Kaynaklar:Yazı nazarca.com-Videolu Anlatım Örgü Aşkım Kanalına Aittir.

İç İçe Geçmeli Zikzaklı Örgü Modeli/How To Crochet Knitting

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz