Moda-Giyim 2016 İNDİRİMLİ TOPUKLU BAYAN ABİYE AYAKKABI MODEL VE FİYATLARI

2016 İNDİRİMLİ TOPUKLU BAYAN ABİYE AYAKKABI MODEL VE FİYATLARI

451

2016 Marka İndirimli Bayan Ayakkabıları-Abiye İnce Topuklu,Şampanya Topuk ve Stiletto kadın Ayakkabıları Uygun Fiyatlara Bayanlar için Flo mağazalarında satılıyor.Çeşitli Kadın Ayakkabı ve Topuklu Bayan Sandalet Markalarının Rugan,Deri,Süet ve Şık Ayakkabı çeşitleri Bayanlar da 2016 Yeni Sezon Ayakkabı Modasına hitap ediyor.

51 lira ile 79 lira arasında değişen Fiyatlara Satılan Elbise,Ete ve Pantolon ile çok şık Kombinler yapabileceğiniz Ayakkabıları 2016 İndirimli Satış Kampanyası bitmeden kendinize ve sevdiklerinize çok güzel Ayakkabılar. kapalı Burunlu İnce Yüksek Topuklu Baya Ayakkabıları Düğünde Abiye Elbise altına giyilen çok şık Kadın Ayakkabıları bulunmakta.

Mezuniyet Ayakkabısı almak isteyen Lise Mezunu Kızlar için Topuklu Balo Mezuniyet Ayakkabıları

Kısa Topuklu Açık burunlu,Önden Bantlı Lame her rengi bulunan Kırmızı,Siyah,Bej,Füme ve Somon Rengi bu yılın Moda Ayakkabıları 59 liraya alıcılarını bekliyor.

İnce Topuk giyemeyenler için eskilerin Apartman Topuklu Bayan Ayakkabıları Deri ve Kapitone,Yılan desenli olanlarını çok beğendim. Topuklu ve Püsküllü 2016 Bayan Sandaletleri şık,farklı ve Çok şık Kombineler yapabileceğiniz bu modellere Ayakkabı galerisinden bakabilirsiniz.

Tüm Ayakkabıların Fiyatları altında yazıyor.Bu senenin Kadın Ayakkabı Modelleri burada tanıtım amaçlı olarak gösterildi. Dolayısı ile sayfamızda Ayakkabı satışı yok.Almak isteyenler için buradan Flo Ayakkabı Online Marka Ayakkabı Alışverişi yapabilirsiniz.
Resimlere Tıkladığınızda Hem daha büyük hem fiyatlarını hem aynı sayfada 3 ayrı model Ayakkabı görebilirsiniz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz