2013 Ağustos

Aylık Arşiv: Ağustos 2013

HALKALI ÇİÇEKLİ HAVLU KENAR DANTELİ

0

En çok beğendiğim Halkalı örülen Havlu  kenarı modeli. Aslında bana kalırsa bu bir havlu kenarı halkalı kenar danteli. Fakat ören hanımefendi bunu yemeni ve yazma kenarı için örmüş bende çok şaşırdım sanırım bir karışıklık olmuş ve bana oya kenarı diye göndermiş. Neyse siz halkalı örme bir havlu kenar danteli istiyorsanız buyrun.

2013 SENESİNİN EN ÇOK BEĞENİLEN VE TERCİĞ EDİLEN TOPUZLARI

0

2013 senesinin en güzel  ve en çok terciğ edilen topuz modelleri bunlarmış. Sizinde arasında beğendiğiniz topuz modeli varsa bu özel topuz modellerini düğünlerde kendiniz için kuaförünüze göstererek yaptırabilirsiniz. Ben aralarında en çok enseden toplanan ve fiyonkla süslenmiş doğal ve sade topuz modelini beğendim.

TIĞ İLE ÖRÜLEN KOLAY BAYAN ÇANTASI ÖRÜLÜŞÜ

0

Tığ ile bayan çantası örmek istiyorsanız buyrun size çok kolay ve çok şık bir bayan çantası örneği. Resimdede gördüğünüz gibi ilk önce yarım daire şeklinde iki parça örüyorsunuz . Çantanın resimde görülmeyen üst bölümünü düz trabzan olarak tamamlıyor ve bu şekilde iki parça danteli örüp yine tığ ile etrafını örerek birleştiriyorsunuz.

4 LÜ ÖRÜLEN SAÇ ÖRGÜ MODELİ

1

4 tutam saç ile örülen değişik bir örgü saç örme tekniği oldukça güzel görünüyor. Uzun saçlarınız varsa sizde bu güzel saç örgüsünü örebilirsiniz bilhssa okula giden kız çocukları için çok güzel bir örgü saç modeli.Güzellik ve Bakım menümüzde farklı saç modelleri ve güzellik sırlarına bakabilirsiniz.

HALKALI VE UZUN BONCUKLU YEMENİ,YAZMA KENARI ÖRNEĞİ

0

Halka ve uzun boncuklar kullanılarak işlenen yazma ve yemeniler için kullanabileceğiniz  oya örneği. Çeyizlik ve günlük kullanabileceğiniz kolay ve şık oya örnekleri ve dantel yemeni kenarları için El işleri ve Yemeni-yazma menülerine en güzel örneklere menülerimizden bakabilirsiniz.

DEĞİŞİK BİR TEKNİKLE YAPILAN VAZOLUK GÜLLER

0

Güllerin bitmiş halini görüyorsunuz değilmi? ne kadar muhteşem görünüyorlar. Belki ilk yaptığımızda bizim yaptıklarımız bu kadar harika görünmeyebilir. Fakat unutmayalımki kimse Annesinin karnından herşeyi bilerek doğmuyor. Demek istediğim bunu yapan kişide ilk yaptığında bu kadar iyi bir sonuç elde etmemiştir elbette. Yabancılar bilhassa bu tarz şeyler yapıp satarak geçimlerine ek gelir elde ederek katkıda bulunuyorlar.Yaptığımız iş ne olursa olsun...

TIĞLA DİKİNE BURGU KALIN İP DANTEL ÖRNEĞİ

1

Tığ ile örülen dikine burgu örneği bir çok el işinde lif örmede,Bebek battaniye örmede daha bir çok el işinde kullanabileceğiniz çok güzel tığ dantel örneği. Kalın iple tığ kullanarak örebileceğiniz el işleri ve çocuk giysileri için El işleri menüsüne bakınız.Resimli anlatımdan yeni örnek modelini inceleyebilirsiniz. El işleri bölümünde sizlere sunulan Resimli anlatımlı örneklere yukarıda bulunan menüden ulaşabilirsiniz. Resimli açıklamalı Burgu Örneği Yapılışı...

DEĞERLENDİRME OYUNCAK YAPIMI,GERİ DÖNÜŞÜM

0

Değerlendirme kumaşlardan ve bir çok meteryalden nasıl geri dönüşüm oyuncak yada farklı şeyler yapabilirsiniz sizlerle sık,sık paylaşmaya çalışıyorum. Sizlerde çorap yada meteryallerden yapılan bir çok ilginç ve güzel şeyleri görmek istiyorsanız sitemde küçük bir gezinti yapabilirsiniz.