
1 sıradan Oluşan Arkasında Renkli ipleri belli olmayan Aradaki Zincirleri Gizlenen Lif Modeli yapımı.
Modeli anlatan ve Tasarımın sahibi Çilemin Lifleri kanalı. Bu Güzel Takım Sabun Lifleri için öncelikle emeklerine sağlık diyelim.

Beyaz renkli yerler Fıstıklardan oluşuyor. Gelen sırada Renkli ipler ile sadece 2 fıstık atlanarak Renkli zincirleri çekiliyor.
Renkli sıranın gelen sırasında ekilen renkli zincir örgünün üzerine sık iğneler yapılıyor.

Beyaz renkli Lif ipi ile Sık İğneli zincirler Fıstıklar arasın da gizlenerek ortaya kesintili bir şekil de Örnek çıkıyor.

Bence de Bebek Battaniyesine bu örnek güzel gider. Arkası sadece Beyaz olduğun dan çirkin görünmediğinden Bebek Battaniyesi Tığ işi yapılabilir.

Model Uzun Lif,Kese lif ve Kare Lif Modeli olarak 3 parça bir Takım. Anlatımın da Kare Banyo Lifi ile Tekniği görebilir siz de örebilirsiniz.