
2 yaş çocuklar için yaka düşürmeli Aynı hazır Tekstil yaka tarzından temiz bir şekilde başlanan çift delikli Roba arttırılmasıyla güzel 2 yaş çocuk yelek modelleri.
Bebek yeleklerinin yaka duruşu Gerçekten de çok önemli. Düzgün durmasını sağlamak ve boynunu sıkmaması çok da gevşek olmaması gerekiyor.

Yakanın başlangıç örgüsünden sonra 2-3 haroşa çalışılmış sonra model yapılmış. Böylece yaka hoş olmu.
Aynısı bedene başlamadan önce de kol kenarları ile birlikte gövdede de 2-3 diş sonrası model kurulmuş.
Yaka tekniğini tek bir videoda Tüm detayları ile gösterebilmek için ayrı bir video var. Lütfen bunun için 1. videoyu izleyiniz, Ondan sonra ek videoya geçiş yapınız.

Kahverengi yelekte 1,5 yumaktan Dikişsiz Kartopu Baby One ip ve 3 numara şiş ile örülüp, 16 sırada bir ilk açılıyor. 5 adet düğme dikilmiş.
Modeli daha canlı bir renk La mia baby boom kırmızı ip ile anlatılıyor. Yaka tekniğini 43 ilmek başlanır teknik bittiğinde 85 ilmeğe ulaşılıyor.

Roba ayrımlarında 2 yaş kız ve erkek çocuklar için Yelek Yelek başlama sayısı 85 ilmek ile Roba ayrımları 16.2.10.2.25.2.10.2.16 yapılır.
Video: KARDEŞ ÖRGÜLER