
Kraliçenin bal petekleri örgü modeli 3 renkten oluşan haroşa ilmekleri iri Petekli ve bebek örgülerinin, çocuk örgülerinden yelek ceket modeli.
Hem çocuk hem yetişkin örgü üzerinde kullanılabilir, çok kolay ve sevimli bir örnek tarifi.Bebek battaniyeleri örebileceğiniz haraşo örgülerden ve 3 renkten oluşmakta olan modeli örgüleri tamamı da kullanabilirsiniz.

Modeli lastik kullanmadan direkt bu şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz.Sadece lastik kısımlarında uygulayıp geri kalan kısımlarda örgü içindeki renklerden bir tanesi ile modele devam edebilirsiniz.

Kraliçenin Petekleri Örgü 3 numara şiş üzerinde ve üç renk ile anlatılan model 8 ilmek katları ile hesaplanıyor. Petek Desenleri için belirlenen renk, Ana renk olduğu için modele de onunla başlanıyor.
İlmekleri attıktan sonra Ön ve arka yüzden biraz sıra düz örgü yaptıktan sonra renk değiştirip model kurulumuna geçilir.

İplerin ikisini açık renk, bir tanesini koyu renk ile seçtiğinizde buradaki gibi peteklerin ortasındaki kalan ilmekler koyu renk ile ortaya çıkar.
Kaynak:Videolu Tarifi Örgü Aşkım Bebeğim Kanalına Ait.