Örgü Modelleri 2018 DEĞİŞİK LİF MODELİ TÜRKÇE VİDEOLU YAPIMI

2018 DEĞİŞİK LİF MODELİ TÜRKÇE VİDEOLU YAPIMI

1388
degisik-2018-banyo-orgusu-lif-modelleri
degisik-2018-banyo-orgusu-lif-modelleri

2018 Değişik Lif Modelleri,Yeni Lif Örnekleri- Merhaba Sevgili Örgü seven hanımlar.Bu Akşam sizlere Emine hanım anlattığı,yapılışı kolay Başak Modelli Renkli Yuvarlak Farklı Örgü Banyo Lifi yapılışını göstermek istiyorum.

Fıstıklı Başak Örneği ile Ortadan başlanan Örgü Ovunma bezi Banyo Lif Modeli hem değişik Örgü Lif tekniği,hem de Değişik Örgü Sabun bezi Lif Modeli yapılışı ile sizler için.

Açıklamalı Lif Modeli için geçen paylaştığım yine Yuvarlak Lif modeli gibi Bugün öğreneceğimiz Lif yapılışı da aynı ortadan başlanıyor.

2018-degisik-yuvarlak-renkli-lif-yapilisi
2018-degisik-yuvarlak-renkli-lif-yapilisi

Çeyizlik 2018 Lif Modelleri paylaşmaya başladığım Bugünler de bu linklere tıkladığınız da her sayfada ayrı Yeni Lif Yapılışı görebilirsiniz.

Emine hanım bizlere gerçekten çok hoş bir Lif Modeli öğretiyor ve videoyu izlediğinizde elinize Tığ ve İpleri alıp hemen sizde örmeye başlayabilirsiniz.

Son yazımda sizlere 2018 Havlu Oyası Örneği İğne oyaları Renkli Model yapılışına ve 65 Havlu Kenarı İğne Oyası Modellerine ve İğne Modeli Yazma Oyası  bakmak isterseniz buradan bakınız.

2018 Değişik Lif Modelleri video

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz