Örgü Modelleri 2017 ÖRGÜ KIŞLIK BAYAN ÖRGÜLERİ VE YELEKLERİ

2017 ÖRGÜ KIŞLIK BAYAN ÖRGÜLERİ VE YELEKLERİ

5519
kislik-orgu-bayan-yelek-modelleri-2017

2017 Örgü Bayan Yelekleri bu Yıl Örgü modasın da en güzel Örggü Bayan Kışlık Yelek modelleri,Yeni şiş işi Örgü Modelleri ile örülen Örgü Bayan Hırkalar ve Kış şıklığını tamamlayan Örgü Atkı,Şal,Boyunluk ve Bereler.

2017-orgu-degisik-bayan-yelek-modelleri
2017-orgu-degisik-bayan-yelek-modelleri

Kış için Örgü hazırlığında olan henüz ne örmek istediğine karar vermeyen hanımlar için En Güzel Şiş Yelekler.

Resimli Yelek Modelleri içinde Tığ Bayan Yelek Modelleri içinden seçip bir kaç Yelek,Atkı ve Şapka modelleri çok güzeller.

Değişik Örgü Kadın Yelek Modelleri isteyen hanımlara Altı düz örülen ,üst tarafı ve yakası Örnekli örgü modeli ile yapılan Örgü Uzun Kollu Yelekler,Hırkalar çok güzeller.

Önü sivri olan Asimetrik Örgü Yelekler ön Etek uçları ve Örgü Yelek ön kenarları için farklı Örgü Yelekler görebilirsiniz.

Yeşil Bayan Hırka Modeli olan Bağcıklı Örgü Hırka modeli adında burada Tığ işi örgü Yelek Yapılışı videolu anlatımlı.

Ajurlu V Örgü Modeli ile yapılan Yelekler çok güzel oluyor.Misinalı Şiş Yelek modelleri için Yakadan Başlanan Bayan Yelek modelleri görebilirsiniz.

Tığ oyaları arasından Yelek kenarları ve Fular Tığ oyaları,Yazma Tığ Oya Modelleri olan bölüme buradan bakabilirsiniz.

2017 Örgü Bayan Yelekleri için tam 65 tane en şık Örgü Mevsimlik Yelek Modellerine ve Yeni Yelek Örnekleri için buradan görebilirsiniz.

Büyük Beden Bayanlar İçin Örgü Anne Yelek Modelleri arasında en sevilen modellerde Örgü Uzun Tunik Yelek  Yapılışı Türkçe Videolu açıklamalı.

Sizlerinde beğeniği Örgü Kadın Yelek Örnekleri ve Örgü Yelek Modellerini lütfen bana nazarca.com Facebook sayfamdan özel mesajla gönderin. Aralarından en güzellerini bu bölümde yayınlarım.

Resimlere Tıkladığınızda Daha Büyük Görünür.

5 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz