Örgü Modelleri 2017 İĞNE İŞİ KENAR OYALARI 102 TANE EN GÜZEL MOELLER

2017 İĞNE İŞİ KENAR OYALARI 102 TANE EN GÜZEL MOELLER

29653
2017-igne-oyalari-102-model
2017-igne-oyalari-102-model

Turkish needle lace-iğne işi oya modelleri- 2017 İğne Oyası Örnekleri içinden Oyalar ile ilgili olan hanımlar alıntı,Facebook İğne Oyaları ve Netten İğne Oyası Yazma,Yemeni,Tülbent,Namazlık,Baş Örtüsü,Tespih imamesi ve çeşitli şeyler için kullanılan İğne İşi Oyalar.

secmece-guzel-oyalar

Çeyizlik Yeni İğne Oyaları arayan Genç kızlarımız ve Kız Annelerine Yöresel İğne Oyaları arasından seçtiğim Trabzon İğne Oyaları,Hatay İğne Oyalar ve Çeşitli yörelere Ait iğne ile yapılan Oyalar.

Çeyiz İği İğne Oyaları çeşitli amaçlar için kullanılıyor. Her ne kadar bazı hanımlar “İğne Oyalarının vakti geçti” Günümüzde Tığ Oyaları mı kaldı? ” diye bazen yazsalar da bu güzel Emeklerin hiç bir zaman zamanı geçer diye düşünüyorum.

Anlatımlı İğne Oyaları için daha önce burada ki paylaşımın olan İğne Oyaları sayfasına baktığınızda hem 98 tane çeşitli amaçlar için kullanılan Oya Modelleri hem de 2 tane Türkçe videolu Açıklamalı İğne Oyası yapılışı görebilirsiniz.

Bizim gençliğimizde çeyizlik Oya Modelleri Yemeni Oyaları,Havlu Oyaları,Namazlık,Tülbent ve Baş Örtüsü İğne oyaları daha çok kullanılıyordu.

Ancak Şimdi İğne işi Oyalar Takılar için,Boynumuza bağladığımız Fularların kenarına Kenar iğne oyaları olarak,Tespih imamalerine oyaları gibi Değişik İğne Oyaları bulunuyor.

İğne oyasında usta olan hanımlar bu Yıllarda Artık İğne Oyası Oda Takımları,Şase ve Bohça süslemeleri için Oyalar,Masa Örtüsü Oyalar,Yatak Örtüsüne İğne oyaları gibi daha çok detay ve el becerisi isteyen oyalar yapıyorlar.

Kenar Oyaları için Açıklamalı İğne Oyaları yazan bu bölüme bakarsanız burada Türkçe Videolu 4 Tane İğne Oyası Yapılışı görebilirsiniz.

İğne Oyası Yapımı

Çiçekli İğne Oyası

Populer İğne Oyası Yapımı

11 YORUMLAR

  1. İyi gunler bluzum icin iğne oyası almak istiyorum nasıl satın almak istiyorum iletişim numaram ……..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz