Örgü Modelleri Bebek Örgüleri 2016 YILINDAN BUGÜNE AJURLU KUTULAR ÖRNEĞİ YAPIMI

2016 YILINDAN BUGÜNE AJURLU KUTULAR ÖRNEĞİ YAPIMI

790
2016-yilindan-ajurlu-ornek
2016-yilindan-ajurlu-ornek

2016 Yılından Bugüne dememin neden bu Ajurlu Örgü Desenini en ilk 2016 29 Nisan Tarihinde yayınladım.Ama bu kadar güzel Tarifi ve değişik çeşit ipler ile yapılanı görünce kayıtsız kalamadım tekrar 2019 Anlatımlı olanı yayınlamak istedim.

Normalde tekrara düşmemek için bile,bile aynı modeli tekrar yayınlamıyorum.Ama bazen  o kadar emek verilen Değişik bir kaç İp kullanılarak yapılan Örgülere en azından emeklere de kayıtsız kalamıyorum.

Cansel hanımın Tarifi tanıtırken de dediği gibi modelin adı Ajurlu Kutucuklar örneği.Bu isimle arama yaptığınız da Buraya bakarsanız Tıklayıp Bebek Yeleği modeli ve 2016 yılındaki sayamı da görebilirsiniz.

alize-coton-ajurlu-orguler
alize-coton-ajurlu-orguler

Kış kendini göstermeye başlayınca Şişler ve Tığlar meydana çıkmaya Örgü Sezonu ile başlıyor.Örgü derken Oya,Dantel,Kanaviçe,Tığ Örgüler ya da Şiş örgüler hepsini kış aylarında daha çok yapıyoruz.

Soğutan daha çok evde vakit geçirdiğimiz için özellikle Ev hanımları boş vakitlerini değerlendirerek Kendileri,Aileleri veya Çocukları için Kışlık Örgüler yapıyorlar.

orgu-2016-ajurlu-kutu-sis-deseni
orgu-2016-ajurlu-kutu-sis-deseni

Yetişkin Evlatları olan Anneler de Oya,Dantel ve Çeyizlik El işleri ile bizim Güzel modellerimize bakıp güzel El işleri yapıyorlar.

Modeller ilki Angora tarzında bir ip 2. Örnek ise Alize Coton iple Yazlık Örgülerde nasıl görüneceği için fikir amaçlı yapılmış.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz