Örgü Modelleri 2016 MODASI TAM 78 TANE ÖRGÜ DANTEL YAZLIK ŞAL MODELLERİ

2016 MODASI TAM 78 TANE ÖRGÜ DANTEL YAZLIK ŞAL MODELLERİ

31131
Nazarca-2016-yilinin-en-moda-sal-modelleri
Nazarca-2016-yilinin-en-moda-sal-modelleri

2016 Yazlık Örgü Tığ işi Örgü,Dantel, Firkete ve mekik ile yapılan seçilmiş tam 78 tane Şal modeline bu sayfadan bakabilirsiniz.

Bayanların Örgü Zarafetinde en önemli yere sahip Kadınların asaletini ve zarafetini örgü ile pekiştiren giyim tarzı.

2016 Gelinleri olacak Sevgili bayanlar ve genç kızlar için Yaz aylarında , Düğün günü ve Düğünde .

Omuzlarına Şık ve Modern Dantel ile yapılmış şık bir Şal isterseniz bu 78 Tane Şal Modelinden birini seçebilirsiniz.

kalin-iple-orgu-sisleri-ile-sal-modeli

Yakınlarının Düğününe gidecek ve Abiye Gece Kıyafeti giyecek olan hanımlar da Abiye Örgü Şal Modelleri arasından seçim yapabilirler.

Şal Modelleri arasında sizde tarzınızı ve sizi yansıtacak olan sade ve şık Abiye Şal seçebilir .Günlük hayatta da Renkli ve spor örgü Şal örnekleri arasından seçim yapabilirsiniz.

Yeni Şal Modelleri Yazlık En Güzel Şal Modellerinin arasında çok beğendiğim için bu sayfada yer verdiğim Örgü Dantel Boyunluklara da bakmayı unutmayınız.

2016 Örgü Şişleri ile örülen Şal Modelleri Abiye ve Gelin Şal Modellerine oranla dağa Abiye gece kıyafeti için omuzlara alınan yuvarlak örülen önden bağcıklı ve broşlu modellerde çok ilgi çekiyor.

Örgü Yazlık Şallar için Püskül kullanıldığı kadar Çiçekli veya Ponponlu Örgü Kenar dantelleri bu yıl daha çok tercih ediliyor.

nedime-gelin-arkadasi-dantel-sallar

Zarif Şal Modelleri yine zarif duran Beyaz,Pembe ve Mor renklerinin ağırlıkta olduğu Şal modellerini galeride görebilirsiniz.

Modellere bakarak Şal örmekte zorlanan hanımlara da Örgü Videoları da paylaştığım menüden Videolu Anlatımlı Şal Modellerine bakmalarını tavsiye ederim.

Örgü Tığ İşi Şallar kadar Örgü Dantel Kıyafetler,Yelekler ve Bolerolar için Zümrüt Örneği ve Tığ İşi Yelek modellerinin var olduğu sayfaya buradan bakabilirsiniz.

2015 Şal Modelleri üzerine önceden hazırlamış olduğum 45 Tane Şal Modeli görebileceğiniz diğer bir Örgü Boyunluk ve Örgü Şal Örnekleri için buradan bakabilirsiniz.

Resimlere Tıkladığınızda Şal Modellerini Daha Büyük Olarak Görebilirsiniz

Sizlere ayrıca Videolu Anlatımlı Tığla Örülen 3 Boyutlu Şal Örgü Modeli nasıl örülür güzel anlatımlı bir Şal Modeli Yapılışı Videosu.

3 Boyutlu Şal Yapımı

Şal Yapımı

Virüs Şal Modeli

4 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz