Örgü Modelleri 2016 IZGARALI ÖRGÜ BOYUN FULARI ATKI

2016 IZGARALI ÖRGÜ BOYUN FULARI ATKI

614
2016-izgarali-orgu-boyun-atkisi-bayan

2016 yılının Atkı Modelleri artık klasik ve düz örülen Atkı Örneklerinin yerini aldı. Örgü Boyun Fuları şeklinde olan Bayan Atkıları 2016 yılında daha şık ve Modern.

Kareli ızgara şeklinde örülerek iç içe geçirilen Örme Atkı Örneği hem kolay hem isteyenler örgü şişleri isteyenler Tığ ile Atkı örebilirler.

2015 ve 2016 Örgü Şal Modelleri sizler için El işleri bölümünde bulunmakta dır.

Burada gördüğümüz Güzel Atkı Modeli için 30 ilmek ile başlanmış. Ancak siz daha geniş olmasını istiyorsanız ızgaraların olduğu alanları da ona göre örmelisiniz.

Toplam 4 ızgara örgü şeklinde örülen Atkı için 7 numara şiş kullanıldığı yazıyor. Ortada bulunan resmi inceleyebilirsiniz.

Resimdeki Boyun Atkı Modeli Haraşo ile başlamış ve 4 sıra haraşo örneğinden sonra Örümcek örneği ile 5 sıra devam edilmiş.

Hangi örneği seçerseniz seçin ama başlangıç bölümü 18 santim olmalı. 18 santim örüldükten sonra 50 santimlik düz ya da örnekli olarak bir kısım örülüyor.

Orta bölüm bittiğinde son ızgara bölümünü örmeden önce Izgaralar arasında geçiş yapıp ondan sonra örmeniz gerekiyor.

Yani demek istediğim bu atkı düz bir şekilde örüldükten sonra iç içe geçirilmemiş. Resimlere dikkat ederseniz eğer son ızgara bölümünde ızgara kapatılmadan önce geçiş sağlanıyor.

Yani ortadaki kareli bölümü oluşturduktan sonra son bölümü örmeniz gerekiyor.Örgünün bitmiş hali bayanın boynunda ki gibi olacak ve Atkı başa geçirilerek kullanılacak.

Videolu Şal Modeli isteyen hanımlar için de burada bulunan örneği tavsiye edebilirim.

Tığla örülen Abiye Şal Örneği için Çiçekli Şal Modeli eminim çok beğenilecektir. Sizlere geçen Kış ayların da çok güzel Örgü Fularlar ve Örme Şal Örnekleri sunmuştum.

2016-izgarali-orgu-boyun-atkisi-bayan
2016-izgarali-orgu-boyun-atkisi-bayan

2016-izgarali-orgu-boyun-atkisi-bayan-1
Buradaki şablonda tüm detaylar gösteriliyor. 30 ilmek 7 numara şiş ile örülmüş. 18 santim düz örgüden sonra 18 santim de ızgara alanı için. Orta bölüm için 50 santim ve son olarak tekrar 18 santimlik ızgaralı alan örülüyor. Fakat Atkı boyna baştan geçirilerek kullanılıyor yani ızgarayı örme aşamasında yapacak Atkıyı öyle bitireceksiniz.
2016-izgarali-orgu-boyun-atkisi-bayan-2

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz