Örgü Modelleri Bebek Örgüleri 2018 ÖRGÜ BEBEK KAZAK VE HIRKA MODELLERİ

2018 ÖRGÜ BEBEK KAZAK VE HIRKA MODELLERİ

23749
2018-bebek-hirkalar-kazaklar
2018-bebek-hirkalar-kazaklar

50 Tane Örgü İşi Bebek Kazaklar,Hırkalar ve Örgü Bebek ve Çocuk Takımları.Modeller hangi Modeller de Hangi Örnekler yakışıyor ve kullanabiliriz bizlere ok güzel Örgü Fikirleri veriyor.

2018 Bebek Örgüleri için önceki güz hazırladığım Modellere bakabilir ok Güzel Örgü Bebek Kıyafetleri görebilirsiniz.

Sevgili hanımlar özellikle Çocuk Hırkaların da kullanılan 2-3 değişik Örgü Modelli çalışmalara mutlaka bakınız. Yakadan Başlanan Hırkalar da Sa Örgüsü Şiş Modelleri ve Ajurlu Örnekler çok yakışmış.

kazak-patik-yesil-orgulu
kazak-patik-yesil-orgulu

Burada Örgü Çocuk giysileri için kullanılan Örgü Örneklerinin model yapılışları için Örgü Videoları yazan bölümde anlatımları bulunuyor.

Örgü Bebek Kazakları ve Bebek Hırkaları yanı sıra Sizler için Şiş İşi Örgü Bebek Battaniye ve Yelek Modellerin den bir kaç değişik örnekli Modellerde ekledim.

Yaz Aylarında Yağmur,Dolu ve Fırtınaların eksik olmadığını düşünürsek Bu Kış çok soğuk olabilir. Şimdiden Kışlık Bebek Örgüleri hazırlamakta fayda var.

8 YORUMLAR

  1. Iyi aksamlar dilek hanim bi orgu modeli ve yapilisi icin yazdim size ama bulamiyorum kac gundr hirkanin yapilisini aryorum bana yardimci olurmusunz

  2. Merhaba yapılan iş muhteşem bir beceri elinize sağlık gerçekten.Ben satın almak istiyorum sizinle nasıl iletişime geçebilirim.geri dönüş yaparsanız sevinirim iyi günler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz