Örgü Modelleri Havlu Kenarları 2018 İĞNE OYALI HAVLU KENARI YAPIMI

2018 İĞNE OYALI HAVLU KENARI YAPIMI

3064
igne-oyasi-2018-havlu-modelleri-yapilislari
igne-oyasi-2018-havlu-modelleri-yapilislari

Yeni 65 Tane İğne Oyalı Havlu Kenarı Modeli ve Havlu Oyası Yapılışı-2018 Yılı İğne Oyası Havlu Modelleri için Türkçe Videolu Açıklamalı Tek,tek Detaylı bir şekilde Öğrenmek isteyenlere Kolay ve Çok güzel Çeyizlik İğne Oyalı Havlu Örneği yapımı.

Değişik Oya Tekniği kullanılan Piramit şeklinde file üzerine Havlu kenarına Çiçekli İğne Oyası gerçekten de harika

igne-oyasi-2018-havlu-kenari-cicekli-oya
igne-oyasi-2018-havlu-kenari-cicekli-oya

olmuş.

Bu arada bu yıl İğne Oyalı Banyo Havluları da çok moda oldu haberiniz olsun.

Eskiden sadece İğne Oyalı El ve Yüz Havluları ya da İğne Oyalı Mutfak Havlu Modelleri görürdük ancak artık Banyodan sonra kullanılan Banyo Havluların da da Çeyizlik Oya Modelleri kullanılıyor.

Açıklamalı Yeni Sezon Oyalar için burada Dün paylaştığım 2018 Yeni Sezon İğne Oyaları içinden seçtiğim burada ki Yapraklı,Çiçekli İğne Oyası örneğine de bakabilirsiniz.

Havlu Kenarları yazan menüye baktığınızda Dantel,Tığ Oyalı,İğne Oyalı,Mekik Oyalı ya da Firkete Oyalı Havlu Kenarı Örnekleri ve yapılışları görebilirsiniz.

Havlu Etamin Örnekleri içinde burada Goblen,Kanaviçe ve Etamin örneklerinden oluşan Harika Modeller bulunuyor bilginize.

Çeyizlik Dantel Masa Örtüsü Model yapılışı için Kare Motiflerden oluşan çok güzel Yeni 2018 Dantel Masa Örtüsü Örneği nasıl yapılır buradan görebilirsiniz.

Resimlere Tıkladığınızda Net ve Büyük Görebilirsiniz

2018 İğne Oyası Havlu Modeli video

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz