Örgü Modelleri 2017 YENİ 30 TANE BAKTÜS ŞAL MODELİ TÜRKÇE VİDEOLU 1 TANE YAPILIŞI

2017 YENİ 30 TANE BAKTÜS ŞAL MODELİ TÜRKÇE VİDEOLU 1 TANE YAPILIŞI

12300
baktus-sal-modelleri-2017
baktus-sal-modelleri-2017

Yapraklı Baktüs Şal Modeli Örgü Şişleri ile yapılan Kovboy Şal Modelleri olarak ta bilinen Kenarları Yapraklı Türkçe videolu Şal yapım aşamalı Baktüs Şal Örneği ve 30 Tane 2017 Baktüs Şal Modelleri.

Hubakbi anlatımı ile Gri renkli Yaprak Örnekli Yapımı Adım,Adım öğretilen Baktüs Şal Yapılışı Örgü Dersi ile Bugün kendimize Kışlık Baktüs Şallar ve bir tanede Şal nasıl yapılır detayları görebilirsiniz.

yaprak-ornekli-baktus-sal-yapimi-orgu
yaprak-ornekli-baktus-sal-yapimi-orgu

Hem omuza atılan hem boyuna bağlanan Baktüs Şallar Model olarak çok güzel olduğu gibi Kadınlara çok yakışıyor ve her Giyim stili ile kullanılıyor.

Sitede bir Çok Örnekli Şal yapımları ve Şal Videoları var ancak Baktüs Modelli Şallar için 2 tane daha model önerebilirim.

Kenarları yuvarlak Tığ işi motifler ile süslenmiş Şiş ile örülen Turuncu rengi ile çok hoş görünen Baktüs Şal Modeli için burada ki örneğe de bakabilirsiniz.

Kovboy Şal Modelleri olarak ta bilinen Yanlarda Çiçekler ile süslenmiş Burada ki model beğenilen Şal Modelleri içinde.

Baktüs Şal Örgü Modeli için farklı bir örnek isterseniz Hanımeli Örgü Modeli hoşunuza gidebilir ya da Komşu Beğendi Örneği ile buradan öğrenip yapabilirsiniz.

Şişle Bebek Yeleği için 2 renkli 1 Yaşında Bebek Yeleği yapımı burada Baştan sona yelek açıklaması olarak öğrenebilirsiniz.

Resimlere Tıkladığınızda Daha Büyük Görebilirsiniz

Yapraklı Baktüs Şal Yapılışı Video

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz