Örgü Modelleri 2017 ÖRGÜ BAYAN BOYUN ŞALLARI,FULARLAR VE ATKILAR

2017 ÖRGÜ BAYAN BOYUN ŞALLARI,FULARLAR VE ATKILAR

5420
orgu-2017-sal-boyunluk-fular
orgu-2017-sal-boyunluk-fular

2017 Örgü Modelleri,Örgü Desenleri ile yapılmış Örgü Şiş işi ve Tığ İşi En Güzel Örgü Boyunluklar,Örgü Fularlar,Örgü Boyun Şalları,Atkılar.

firfirli-orgu-fular-sal
firfirli-orgu-fular-sal

Sizler için dolu,dolu çok güzel Örgü ziyafeti çekeceğiniz Muhteşem Örgü Modelleri ile Tığla,Örgü İğneleri ile yapılan Bayan Örgü Modelleri.

Kendi zevkime göre seçtiğim Örgü Bayan Boyun Bağları birbirinden şık Şiş işi Örgüler ve Tığ örgüleri ile yapılan Çiçekler,Püsküller ve Boncuklar ile süslenen Şallar ve Çiçek Motifli Boyun Fularları.

Çeşitli Örgü Bayan Boyunluk modelleri genelde Örgü Boyunluk üzerine dikilen Düğmeler ile çeşitli şekillerde süslenen Örme Fularlar çok güzeller.

Örgü Boyunluk ve Örgü Omuz Şalları için 2016 Şal modelleri ve 2017 Yeni Sezon Örgü Şallarda Püsküllerin uçlarına Boncuk yerine örgü minik çiçek motifleri dikiliyor.

Örgü Çiçek Düğmeli Boyun Şal Modeli tüm bayanların çok beğendiği Yeni Boyun Şal Örnekleri için tavsiye edeceğim bir Model.

Örgü Saplı Tomurcuk örneği ile yapılan Tığ işi Bayan Boyunluk modeli Tığa yapılan kolay Boyunluklar arayan hanımlara güzel ve kolay bir örnek.

Videolu Örgü Boyunluklar arasında  Bugünün en çok beğenilen örneklerinden Leblebi Örgü Modeli ile yapılan Harika Boyun Şalını buradan mutlaka görün.

Resimlere Tıklarsanız daha büyük görebilirsiniz.

verevine-cizgili-orgu-sal
verevine-cizgili-orgu-sal

Örgü Verevine Boyun Şalı

modern-orgu-bayan-atki
modern-orgu-bayan-atki

Örgü Modern Bayan Atkı Tarifi

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz