Moda-Giyim 2016 UCUZ VE GÜZEL SÜNNETLİK MODEL VE FİYATLARI

2016 UCUZ VE GÜZEL SÜNNETLİK MODEL VE FİYATLARI

672
2016-sunnetlik-fiyatlari
2016-sunnetlik-fiyatlari

Erkek Çocuk Anneleri,Babaları için 2016 Sünnetlik Modelleri ve Fiyatları-Her yaştan,her kiloda ve boyda çocuklar için indirimli Ucuz Sünnetlik Elbiseleri.Takım elbiseli Sünnetlikler,Şehzade Sünnetlik Kıyafetleri,Padişah ve Sadrazam Sünnet Takımlar,Ay Yıldız Türkiye Bayraklı Sünnetlik Giysileri,Subay Sünnet Kıyafetleri ve Yeni sezon Sünnetlik Fiyatları arasından istediğinizi uygun fiyatlara alabilirsiniz.

Online Sünnetlik Kıyafet satışı yapan geçen yılda farklı bir sitemden tanıttığım Sünnet Kıyafetleri satışı yapan bu Firma en çok evinden hiç yorulmadan ucuz iyatlara çocuğunun tam ölçülerine göre bir tıkla tüm Sünnetlik malzemelerini alabileceğiniz güvenli bir Firma.

Aynı zamanda bu Firma Sünnet Şekeri,Sünnet Aksesuarları,Sünnet Kilotları,Sünnet davetiyeleri,Sünnetlik Tüm malzemelerin yanı sıra Sünnet çocuğunun Kız kardeşleri içinde Abiye Çocuk Kıyafeti satışları yapıyor. Kına gecesi için Bindallı almak isteyenler için de çocukla Kınalık Bindallık satışları da bulunmakta.

İster kapıda ödemeli ister Kredi kartı ile ödeyin Yurtdışı ve Tüm Türkiye illerine Kargo ile siparişini verdiğiniz her şey kapınıza kadar geliyor. Sünnet ya da Düğün yapanlar bilirler ki Sünnetlik Alışverişi çok yorucu geçiyor.Her şeyi ayrı,ayrı yerlerden alamaktansa tek bir Sünnet mağazasından satın alarak Sünnetin keyfini çocuklarının ve aileniz ile birlikte çıkarabilirsiniz.

Ayrıca Sünnet süsleme malzemeleri,Sünet Havluları,Sünnet çerezleri, Sünnen cibinliği ve Erkek çocuklar için her yaşa uygun çok ucuz fiyatlara istediğiniz renk Çocuk Takım Elvbise satışlarıda var.

Özel eğlenceler ve günler için Çocuklar için Kostüm satan bu mağaza da Forklör Yöresel Kız Kıyaetleri, Nakışlı Erkek Çocuk Foklör kıyafetleri, Hello kity ve masal kahramanı kostüm satışları ile Ailelerin tüm ihtiyaçlarına cevap verebiliyor.

Yurt dışında yaşayan Gurbetçiler için Yurtdışına Sünnetlik ve burada yazdığım tüm malzemelerin siparişi nerede olursanız olun elinize kadar ulaştırılıyor.

Resimlerde gördüğünüz Sünnet Elbise Fiyatları 85 lira ile 390 lira arasında değişiklik gösteriyor.Eğer Tüm bunları mağazada bizzat giderek kendiniz görmek ve almak isterseniz sayanın altında açık adres ve telefon numaralarınıda sizler için paylaşacağım.Ya da isteyenler buradan Sunnetkiyafeti.com sitesine ulaşarak kendileri de bakabilirler.

Ben normalde sitemde hiç bir Firma ,Şirket ya da Mağazanın Tanıtımını ücretsiz yapmam.Ancak benim Tanıtımını yaptığım Firmalar güven duyduğum Saygın Firmalardır.İş böyle olunca Sünnet kıyafeti işini ciddi ve itinalı yapan kişiler tarafından yönetilerek şimdiye kadar hakkında hiç kötü bir eleştiri görmediğim güvenilir Firmalardan. Sizlerinde tüm Sünnet malzemelerini bir aradan alabileceğiniz Sünnet Düğünü Yorgunluğu yaşamadan Keyifle ve güvenle Alışveriş yapabileceğiniz sağlam bir Firma.

Resimlere Tıkladığınızda Sünnetlik Kıyafetlerini daha büyük olarak görebilirsiniz.

İstanbul Mağazalarımız ; Eminönü , Bağcılar/Güneşli
Ankara Mağazamız ; Ulus

1-Bağcılar Adresimiz:

Evren Mh.
Gülbahar Cd.
Fırat Sok. No:21 (Ağa Lokantasının Bulunduğu Sokak)
Güneşli 34212, Bağcılar İstanbul / Türkiye

2-Eminönü Adresimiz:
Yeni Cami Cad.
Sultanhamam İş Merkezi No:22, Kat:4
Eminönü
34112, Fatih
İstanbul / Türkiye

3-Ankara Adresimiz:
Anafartalar Çarşısı No:239
Ulus
06050, Altındağ / ANKARA
Tlf : 0312 920 01 82
Telefon Numaralarımız ve E-Posta Adresimiz

Tel (1)    : 0 (850) 811 01 99
Tel (2)    : 0 (212) 520 27 26
Fax         : 0 (212) 514 94 40
e-mail : info@sunnetkiyafeti.com

Mağazalarımız Pazar günleri de dahil haftanın 7 günü açıktır.
Cumartesi ve Haftaiçi: 08:30 – 18:30
Pazar : 09:30 – 18:30

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz