Örgü Modelleri 2016 ÖRGÜ ÇEKME HALKALI LİF ÖRNEĞİ YAPILIŞI VİDEO

2016 ÖRGÜ ÇEKME HALKALI LİF ÖRNEĞİ YAPILIŞI VİDEO

481
tig-isi-cekme-halkali-orgu-lif-yapilisi
tig-isi-cekme-halkali-orgu-lif-yapilisi

Videolu Örgü Lif Örnekleri-Anlatımlı Örgü Lif Modelleri-Evet Arkadaşlar benden Videolu anlatımlı yeni ve değişik 2016 Örgü Banyo Lif Modeli ve anlatımlı örneklerini isteyenlere Tığ İşi Çekme Halkalı Örgü Lif Örneğinin yapılışı.

Yeni ve Değişik Örgü Banyo Ovunma Bezleri içinden size örülüşü farklı anlatımı güzel bir Lif örneği videosu buldum.Netten alıntı Örgü Videoları arasında bir çok Anlatımlı Örgü Lifler görebilirsiniz ancak bu videoda Lif Nasıl Örülür detaylı olarak gösterilmiş.

tig-isi-cekme-halkali-orgu-lif-yapilisi
tig-isi-cekme-halkali-orgu-lif-yapilisi

Ayrıca Çekmeli Halka Lif örneğinin boyutunu daha büyüterek Yuvarlak Paspas örebilirsiniz.Örnek iki renk Mavi ve Beyaz iple örülmüş ancak her sırada farklı iple ördüğünüz de çok şık Tığ ile örülen Örme Lif Modeli yapılır.

Bugün paylaştığım Papatyalı Tığ İşi Kırlent örneği nasıl örülüyor? izlemek isterseniz örneğini rahat çıkaracağınız bu modele de buradan bakınız.

Yine dayanamadım ve size bir kaç Tığ işi örgü Bebek Yeleği ve renkli iplerle örme 2 renkli tığ işi Cimcime Örneğinin de linkini vermek istiyorum.Beğendiğiniz modelleri çok rica ediyorum Facebook ve diğer sosyal ağlarda paylaşın. Sayfa altındaki Yorum bölümünden bana ulaşarak istediklerinizi sorabilirsniz.

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz