Örgü Modelleri Danteller Örnekleri 2016 HAVLU KENARI ÖRNEKLERİ

2016 HAVLU KENARI ÖRNEKLERİ

11921
2016-havlu-kenarlari
2016-havlu-kenarlari

2016 Havlu Kenarları-78 Tane Havlu Kenarı İşlemeleri İçin Dantelli,İğne Oyalı ve Mekik oyası En Güzel 333 Kenar Dantel Modelleri-Çeyizlik Havlu Kenarları Pul ve Boncuk işlemeli-Halkalı Havlu kenarı Örneği– Havlu Kenarı Nasıl Örülür? Kolay Dantel Yapılışı Videolu Dantel Modeli.

Çeyiz hazırlığında olan Genç kızlar için Hediyelik ve Çeyize konulacak kadar güzel Renkli Havlu Kenarı Örnekleri.Benim en sevdiğim Havlu Danteli modelleri Boncuk işle ve Cd Pul işlemeli değişik Yeni Havlu kenarı Örnekleri.

Hediyelik ya da Misafirlik Havlu kenarı İğne Oyaları daha çok Banyo süslemek ya da Nişan,Söz tepsisine konuluyor. İnsanın kullanmaya kıyamayacağı kadar güzel Örnekleri resimlerden görebilirsiniz.

Son yıllarda Panç işi Havlular ve Boyama Havlu kenarları çok ilgi çekmeye başladı.Havlu işleme sanatında Rokoko Tekniği videolarını da sizler için çok yakında paylaşacağım.

Havlu kenarlarına işlenen Etamin Örnekleri için size buraya Etamin ve Kanaviçe bölümüne bakmanızı tavsiye ederim. Hem Dantelli hem Etamin işli Havluları alttaki Resimlerde de görebilirsiniz.

Tığ İşi Havlu Kenarı Örnekleri isteye hanımlara bir tane Videolu Dantel Yapılışı Dantel Tarifi videosunu sizlere sayfanın altında da paylaşacağım.

60 Tane Köşe Dantel Örnekleri görmek isterseniz buradan Dün paylaştığım Modellere Bakabilirsiniz.

2016-havlu-kenarlari
2016-havlu-kenarlari

El Havlusu Havlularda Havlu üzerine Sepet şeklinde işlenen oldukça zor bir Dantel örneği olan modeli geçtiğimiz yıllarda çok moda olmuştu.Ancak Günlük kullanılan Havlular için kolay havlu kenarı örnekleri tercih edebiliriz.

Burada beğendiğiniz Havlu kenarı örneklerini isterseniz Kenar Danteli olarak El işlerinizde kullanabilir,İğne oyalı Havlu kenarlarındaki örnekleri de Yazma ve Yemeni kenarı örneği olarak ta düşünebilirsiniz. Mekik Oyalı Havluların yapılışı için El İşleri bölümüne bakabilirsiniz.

kolay-cicekli-kenar-danteli-yapilisi-izle
kolay-cicekli-kenar-danteli-yapilisi-izle

Videolu Dantel Havlu Kenarı Tarifi İzle

fistikli-kolay-beyaz-havlu-danteli
fistikli-kolay-beyaz-havlu-danteli

Anlatımlı Havlu Kenarı Yapılışı Videolar

6 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz