Moda-Giyim 2016 ÇİZGİLİ KADIN GİYİM KOMBİNLERİ İLE BAYANLAR DAHA ŞIK

2016 ÇİZGİLİ KADIN GİYİM KOMBİNLERİ İLE BAYANLAR DAHA ŞIK

538
2016-cizgili-bayan-giyim-kombinleri
2016-cizgili-bayan-giyim-kombinleri

2016 Yaz,Sonbahar ve Kış için Yeni Sezon Modası Çizgili Elbise,Etek ve Büyük Beden Çizgili Tesettür Kombineleri. Enine çizgili ya da Boyuna çizgili Kadın Kıyafetlerini nasıl Kombin yapılır? bilmemiz doğru ve şık giyinmek için

cizgili-ve-cicekli-elbise-kombini
cizgili-ve-cicekli-elbise-kombiniçok önemli.

Zayıf uzun boylu bayanların enini Çizgili,Büyük beden ya da kilolu bayanların Boyuna ya da yan Çizgili Etek ve Elbiseleri giymeleri gerektiğini tüm bayanlar bilirler. Ancak Basenleri olan hanımlar için enine çizgileri olan özellikle Etekler sonra da Elbiseler hiç bir Moda,Stil uzmanı tarafından önerilmez.

Göbek,Kalça ya da Basen sorununuz var ise o zaman Boyuna Çizgileri olan giysiler sizi olduğunuzdan daha zayıf gösterecektir. Tarz ve Stil Yarışmalarında izlediğimiz doğru ve şık giyim konusunda Uzman olan Stilist Bay ve Bayanlar bizlere nasıl giyindiğimiz konusunda yardımcı oluyorlar. Ancak bedenimizi,tarzımızı ve boyumuzu da hesaba katmamız gerektiğini unutmayalım.

Bayanların yaptığı ki bayan olarak benim de zaman,zaman yaptığım hatalardan biri de Kilolarımı düşünmeden yanlış giyinmem ve rüküş bir duruma düşmem.Mankenlerin üzerinde çok şık görünen bir Kıyafetin bize uygun olup olmadığını bilmeden giymek bizi hem komik hem de tarzımızın dışına taşıyabilir.

Tesettür giyimde Çizgili uzun Tesettür Tunikler nasıl Kombin Edilir? resimlerdeki örnekler size fikir verebilir.Ya da açık bir bayansanız o zaman Yazlık Mini Çan Eteklerin nasıl doğru Kombine edildiğine bakabilirsiniz.Büyük Beden Elbise Modelleri içinden seçtiğim bir kaç şık modeli sizler için seçtim.

Uzun Çizgileri olan Maxsi Eteklerin altına nasıl bir Ayakkabı giymeli? Sandalet 2016 Yaz Ayakkabıları ile Uzun Etekler çok şık Kombinler yapılabilir ve uzun Boyuna Çizgileri olan Etekler altına Stiletto tarzı ince yüksek Topuklu Bayan Ayakkabıları giyebilirsiniz. Günlük giyimlerde Çizgili giysileri Parmak arası boncuklu,taşlı şık Terlikler ile de kombin yapabilirsiniz.

Şık Tesettür Giyim için öneriler isterseniz sizlere uzun verevli yan renkli çizgileri olan uzun Etekleri nasıl kombin edilir? resim galerisinde bulunan modellere bakmanız tavsiye ederim.Tesettür kıyafetler 2016 Yaz aylarında hem çok şık hem de Şifon,renkli ve Siyah ,Beyaz enine çizgileri ile Modern şıklığı yakalamak için çok güzeller.

2016-cizgili-bayan-giyim-kombinleri
2016-cizgili-bayan-giyim-kombinleri

Çizgili Bayan Kıyafetleri modelleri arasında Ünlü ve Güvenilir Giysi satşları ile tanınmış Markalardan olan Tozlu giyim,Pınar Şems ve Modanisa gibi markaların da 2016 Yazlık Elbise Modellerini görebilirsiniz.

Resimlere Tıklarsanız Daha Büyük Olarak Görebilirsiniz

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz