Güzellik,Bakım 2014 MODASI SİYAH VE YALDIZLI GECE GÖZ MAKYAJI UYGULANIŞI

2014 MODASI SİYAH VE YALDIZLI GECE GÖZ MAKYAJI UYGULANIŞI

480
2014-yaldizli-gece-goz-makyaji

İşte bayanlar sizlere Her Model, her renk Abiye elbisenize uyum sağlayacak 2014 modası Siyah ve yaldızlı Gece Göz Makyajı.

2014 trend Abiye makyajlarından olan Yaldızlı farlar ile yüzünüze uygulayacağınız Göz makyajı bu yıl gideceğiniz Balo ve Düğünlerde en büyük kurtarıcınız olarak sizi gecenin yıldızı yapacaktır.

Eğer göz makyajınızı kendiniz uygulayacaksanız mutlaka göz makyajından önce göz üzerindeki kapaklara ve göz çevresine önce fondöten sonra Pudra uygulayınız.

Bu şekilde yaz sıcaklarında makyajınız akmayacak ve daha uzun süre güzelliğinize güzellik katacaktır. Sitemizdeki Güzellik ve Bakım kategorimizde sizler için her giysinize uygun yüz makyajı teknikleri ve nasıl uygulandıklarını  resimli açıklamalı olarak görebilirsiniz.

2014-yaldizli-gece-goz-makyaji
2014-yaldizli-gece-goz-makyaji

2014’ün yeni makyaj trendleri arasında gündüz makyajları Naturel ve sade. 2014 göz makyajı Beyaz Farlı Kedi gözü çekik Göz makyajları çok Moda.

Turuncu far kullanımı bu yıl Yaz ve Sonbahar göz makyajında en çok terciğ edilen Gölgeli turuncu Göz makyajı göze çarpıyor.

2014 yılında en çok moda olan nar çiçeği kırmızısı mat Rujlar çok favori. Kış aylarına doğru dudaklarda şarap rengi rujları bayanlarda sıklıkla göreceğiz.

Parıltılı gözler tüm yıl boyunca bayanların göz makyajlarında ışıltı eksik olmayacak. Buğulu ve ışıltılı göz makyajı bu yıl boyunca bayanların en çok tercih edeceği makyaj trendleri arasında.

İlkbahar ve Yaz aylarında Yeşil Göz Makyajı ,Mavi ve yaldızlı Göz makyajı Yaz ortalarından kış sonuna doğru Turuncu Göz Makyajı ve Mor göz makyajı olarak devam edecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz