Moda-Giyim 2014 FARKLI YABANCI GELİNLİK MODELLERİ VE 2014 GELİNLİK MODASI

2014 FARKLI YABANCI GELİNLİK MODELLERİ VE 2014 GELİNLİK MODASI

260

Bu sayfada tam olarak 48 adet Gelinlik Modeli var. Evet İnternet’te Gelinlik Modeli arıyorsanız belki de aradığınız Modeli bu sitedeki 2014 Gelinlik Modellerinde bulabilirsiniz. 2014 Farklı Yabancı Gelinlik Modelleri ve Bu Yıl Gelinlik Modası.

Sıra dışı Gelinlik Modeli arayan Gelin çağına gelmiş olan kızlarımız için özel bir sayfa hazırlamak istedim. Klasik olan Beyaz kabarık Gelinlik Modelleri yanı sıra galeride bir çok Değişik Gelinlik Modelleri görebilirsiniz.

Eğer Özel Bir Gelinlik Modeli arıyorsanız kızlar eminim bu birbirinden ilginç bazıları gerçekten çok çılgınca tasarlanmış bir çoğu Rus markası Gabbiano Gelinlik Modeli olan 2014 Kreasyonu Gelinlikler çok çarpıcı.

Bazıları gerçekten çok güzel Gelinlikler aralarında gözüme kestirdiklerim var fakat giyebilmek için ne medeniyet durumum ne vaziyetim müsait :)

Basenleri olan Gelinler nasıl Gelinlik Giymeli diyen Emel hanıma Bir Modacı edasıyla cevap veremiyeceğim fakat görünen köy kılavuz istemiyor.

Öncelikle Basenli kızlar Kabarık etekli Gelinlikleri tercih etmeli. Çok Kilolu Şişman olan Gelin adayları için tavsiyem ne çok dar ne çok kabarık olmayan düz saten göğüs altından uçuşan Gelinlikleri tercih etmeliler.

Aynı şekilde çok zayıf olan Gelin olacak kızlarımıza tavsiyem Balık Modeli dar uzun Gelinlikler den ziyade belden aşağısı kabarık tüllü ve Güpür Dantelli Gelinlik modellerine bakmalılar.

Geçen yıllarda tek askılı Abiye elbise ve Gelinlikler Modaydı fakat son yıllarda Gelinlik Modası Starplez dedikleri Askısız hafif göğüs dekolteli Gelinlik Modellerini Tercih ediyorlar.

Bu arada kızlar size abla tavsiyesi Gelinliğinizi çok fazla Abiye açık ya da Dekolte tercih etmeyin. Hem sırtı, hem göğsü çok açık olan Gelinlikler sizi basit gösterir.

Unutmayın ki Kadını kadın yapan Gizemidir. 2014 gelinlik kreasyonları içinde bu yıl Balık Modeli Uzun kuyruklu güpür ve saten Gelinlikler bu yıl çok Moda.

Gelinliklerde askılar biraz daha kalınca. Bazı Gelinlik Markaları düşük kol gibi görünen Bolero izlenimi veren Gelinlikleri Kreasyonlarına almışlar.

Özellikle Fashion 2014 Gelinlik Kreasyonuna göz attığımızda Göğüs bölümü Kalp şeklinde olan etekleri saten düz Balık Modeli Gelinliklere ağırlık vermişler.

Costura 2014 Gelinlik Modelleri kristal ve Swarovski değerli taşlarla donatılmış.

Balık etekli ve çıkartılabilir parçalı Tül Gelinlikler, Kalp şeklinde dekoltesi, olan  bisiklet yakalı tül gömleği (bolerolu) ve aplikli kısa kolları balon dantel kaplı korsaj.

Fistolu etek ucuna sahip iki boy uzunlukta balık etekli Gelinlikler ile bu yıl Gelinlik Modellerin de çok iddialılar.

Glamour Gelinlik Kreasyonu 2014 yine iddialı bir Kreasyon ile bu yıl tüm genç kızları giydirmeye niyetli gibi görünüyor.

Prenses kesimli Gelinlikler,uzun kuyruklar, balık etekli saten Gelinlikler, Omuz Dekolteli, Drapeli Elbise görünümlü Gelinlik Modelleri ile Gelinleri giydirmeye hazırlar.

Kalp şeklinde göğüs dekoltesi olan, sedef işlemeli Gelinlikler, Tül fırfırlı ve naylon verevli Balık etekli ,Organze tüllü,değerli ışıltılı taşlar ile bezenmiş, fırfırlı Prenses etekli Gelinliklerle bu yıl Kreasyonuna Genç kızların hizmetine sunmuş.

Fakat bu yıl Gelinliklere baktığımız da Etekleri öyle çok kabarık içten plastik çember kasnaklı pek Gelinlik Modeli tasarımı yok. Daha çok Saten ve Güpür Elbise şeklinde Gelinlik Modelleri  var.

Sünnet Anneleri eğer iki parça Gelinlik gibi ama Abiye Elbise düşünüyorlarsa ilham alıp Terzilerine Abiye elbise diktirebilirler.

Türkiye’nin En İyi Gelinlik Markaları Nelerdir? diyerek ufak bir araştırma dan edindiklerimi sizler ile paylaşayım.

Vakko Collection Gelinlikler sadeliği ama şıklığı seven Gelin adayları kadar Beyaz Gelinlik Benzeri Abiye elbise arayanların ya da diktirecek olan güzel Model arayanların da bakması gereken Markalar dan.

Vakko Wedding 2014 yılı ilkbahar-yaz Gelinlik Modelleri arasında Kısa Gelinlik Modelleri hatta Önden Derin Yırtmaçlı Gelinlik Modelleri ile çok çılgın ve Modern Gelinlik tasarımlarına imza atmışlar.

Elbise şeklinde sade Gelinlikler Uzun kolları tamamen dantel Güpür olan Gelinlikler de çok ilgi çekici.

Türk Gelinlik Markaları içinde  Derishow Gelinlik Modelleri en  sıra dışı çılgın Gelinlik Modelleri ile kimse Derishow’un eline su dökemez diyebilirim. Çocuksu,masum ve eğlenceli cıvıl,cıvıl, farklı Gelinlik Modeli arayanların bakacağı Adres.

2014 Akay Gelinlik Koleksiyonu ile Akay Gelinlik Straplez,tek askılı, v yaka ,kollu,kemerli,Prenses Model Gelinlikler ile yine harikalar yaratmış. 2014 Akay Gelinlik Fiyatları ne kadar diyen okurlarım için şöyle söyleyebilirim.

Gelinlik Fiyatları 2.500 ile 7.500 tl arasın da modeli ve işçiliğine göre değişiyor.

2014 Dai Gelinlik Modelleri Kaliteli kumaş ve Danteller ile saten ve Tafta Gelinlikleri Swarovski taşlar ile ön plana çıkarıyor. Dai Gelinlik isteyenlere özel çizim ve Özel tasarlanmış Gelinlikler dikebiliyor.

Çağteks Gelinlik Piyasasındaki Farkını her zaman ki gibi göstermiş yine. 2014 Çağteks  45 yıllık tecrübelerini bu yıl genç kızların beğenisine sundukları Gelinlikler ile  Dünya Gelinlik Modasını bu yıl da Koleksiyonlarına yansıtmışlar.

Aynı zamanda Düğün Organizasyonu da yapan Çağteks açık hava da kır Düğünü gibi Le Parc De Mariage çok güzel bir Düğününüz olacağının garantisini veriyor

Resimlerin üzerine tıklayıp tam boy görebilirsiniz.

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz